Emel & telepon pun sudah, ke mana hilangnya telur2 nazim, najib Altantuya, deepak & macc?: Tawaran dari peguam Bala kepada macc, Bala sedia bantu dalam siasatan

Dalam satu emel terbaru kepada macc, peguam yang sah mewakili Bala, En Americk Sidhu telah menawarkan kerjasama beliau & Bala untuk membantu macc dalam siasatan kes ugutan terhadap Bala. Peguam tersebut juga telah berhubung dengan macc melalui satu panggilan telepon pada 8hb Dis 09 & sedang menunggu maklum balas selanjutnya dari pegawai macc yang bernama  Abdul Rahman.

Pada 4 Dis 09, En Americk telah menghantar satu emel kepada Abdul Rahman menyatakan kesediaan anak guamannya untuk ditemubual oleh macc ekoran daripada laporan kepada macc yang dibuat oleh ketua AMK, En Shamsul Iskandar Mohd Akin.

Memandangkan isu keselamatan yang dihadapi oleh Bala, En Americk telah meminta supaya temubual itu diadakan di Singapora ataupun London pada suatu tarikh & masa yang dipersetujui bersama oleh kedua-dua pihak & akan dirakamkan oleh pihak beliau.

Sehingga ke hari ini pihak macc masih bisu seribu bahasa sungguhpun mereka telah memiliki nombor telepon bimbit En Americk. Ini berkemungkinan besar macc telah kecut telur setelah najib Altantuya, adiknya nazim serta deepak juga kecut telur apabila cuba menggelakkan diri  daripada wartawan Malaysiakini & enggan memberi sebarang ulasan lanjut tentang kes ini.

==============================

Emel yang dihantar kepada macc pada 10hb Dis 09:

Dear En. Abdul Rahman,

Further to my email of the 4 December 2009, and to the subsequent telephone conversation between us on the 8 December 2009, I would be most obliged to receive a response to my offer of assistance in arranging an interview with my client Mr.P. Balasubramaniam.

As you obviously have my mobile number, please feel free to contact me at any time to make the necessary arrangements.

Yours sincerely,

==============================

Untuk diedarkan tanpa was-was

ckchew

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: